Happy@Work

Stoelmassages en leuke workshops

Be happy today

Djembé

Djembé is een trommel die voornamelijk afkomstig is uit West Afrika.

De Djembé workshops verbinden en geven energie. Ze helpen om je balans te geven tussen ‘het denken’ & ‘het doen’, tussen ‘je lichaam’ & ‘je geest’. Leer ritmes en duik in een andere wereld en verdiep jezelf!

Workshops 
Happy@Work organiseert workshops voor bedrijven, evenementen, instellingen, etc.
Een workshop bestaat uit een djembé-sessie van één of meer dagdelen waarbij er getrommeld wordt op elk gewenst niveau.

Een Djembé workshop wordt verzorgd inclusief alle trommels. Afhankelijk van het niveau kunnen er tijdens een workshop meerdere ritmes geleerd worden.

Aan het slot van een workshop is er altijd een afsluitende presentatie van de groep.
Voor zowel kleinere als grotere groepen kan in overleg een eigen programma ontwikkeld worden.

Teambuilding sessies
Djembé spelen is uitermate geschikt als aanvulling op uw heidedag of teambuilding sessie. Voor bedrijven en instellingen is het interessant om voor groepen een activiteit te organiseren die zowel de teamgeest als het samenwerkingsverband optimaliseert. Een Djembé sessie is daar het uitgelezen instrument voor.

Men leert tijdens een workshop één of meerdere ritmes en speelt daarna met elkaar een muziekstuk dat zijn weerga niet kent.

Samenwerken is een ritmisch spel geworden en iedereen heeft na afloop een gevoel van saamhorigheid. Djembé ritmes zijn simpel maar heel doeltreffend want tijdens het trommelen lukt het niet om aan andere zaken te denken dan aan het spelende ritme.